• Latest News

  Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

  Ο Κεφαλονίτης: "Θα στεναχωρηθούμε Δήμαρχε αν έχετε την τύχη του Παπαγεωργόπουλου"...

  Το Kefaloniatimes.gr έχει εγκαινιάσει την άποψη του Κεφαλονίτη, με θέματα επικαιρότητας. Σήμερα ο "Κεφαλονίτης" εστιάζει την προσοχή του στον δήμο
  και τον δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση...

  Και του στέλνει σημαντικό μήνυμα:


  Κύριε Δήμαρχε,
  Όταν σας επιλέξαμε για δήμαρχο προσδοκούσαμε ότι θα μπορούσατε να ανταποκριθείτε τουλάχιστον στα βασικά καθήκοντα και υποχρεώσεις του δημάρχου.  Είναι πλέον κοινή διαπίστωση ότι αδυνατείτε να ανταποκριθείτε όχι μόνο στις μεγάλες, αλλά και στις μικρές προκλήσεις του δήμου μας. Η ανάθεση των δημαρχικών σας καθηκόντων στον αναπληρωτή σας,  χειροτερεύει ακόμη τη κατάσταση του δήμου μας, γιατί τελικά  ο δήμος μας έγινε εργαλείο εκμετάλλευσης και ικανοποίησης αλλότριων συμφερόντων. 
  Είναι πλέον φανερό ότι κάποιοι, περί «εσού», κύριοι, έχοντας ως μοχλό τον δήμο προσπαθούν μανιωδώς να ικανοποιήσουν τα επαγγελματικά τους συμφέροντα και να καλλιεργήσουν το έδαφος για την αντικατάστασή σας με δήμαρχο που θα μεριμνήσει για το κουκούλωμα των δικών τους και των δικών σας πεπραγμένων και συγχρόνως θα καταβάλουν και προσπάθεια μήπως και αποκτήσουν υποχείριο βουλευτή, ώστε να έχουν έτσι και την απαιτούμενη πολιτική προστασία.
  Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος είναι οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και διαφθοράς οικονομικού εγκλήματος που για πρώτη φορά σε πανελλήνιο επίπεδο έλεγξαν δήμο μέσα σε λίγους μήνες δύο φορές. Το πόρισμα των πρώτων επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης αναφέρεται σε εκατοντάδες παράνομες αναθέσεις έργων και παράτυπες αποφάσεις για τις οποίες θα πρέπει να λογοδοτήσετε στην δικαιοσύνη στο άμεσο μέλλον.
  Δυστυχώς όμως, πριν σας καλέσει η δικαιοσύνη να απολογηθείτε για τις καταγγελίες των πρώτων ελεγκτών, ήλθε  να ελέγξει το δήμο καθώς και τα νομικά πρόσωπα δικαιοδοσίας του, νέο κλιμάκιο αποτελούμενο αυτή την φορά από πέντε Επιθεωρητές του Σώματος Δίωξης και Πάταξης της Διαφθοράς. Ο έλεγχος κράτησε μία εβδομάδα και σύντομα θα ανακοινωθεί πόρισμα του. Πραγματικά κύριε δήμαρχε δεν ξέρω πως αισθάνεστε, αλλά εγώ ως Κεφαλλονίτης αισθάνομαι ντροπή και αίσχος αλλά και θυμό γιατί: 
  • Αντί  εσείς και ο αναπληρωτής σας, να παραμείνετε στο δήμο και να δώσετε απαντήσεις στις ερωτήσεις των επιθεωρητών, εγκαταλείψατε τον δήμο και την Κεφαλονιά άρον άρον, εκδίδοντας συγχρόνως μία αστεία ανακοίνωση καταγγέλλοντας τους επιθεωρητές πριν καν οι άνθρωποι σας κάνουν έστω και μία ερώτηση!!!
    
  • Ωραίο δικηγόρο έχετε. Οι διάφορες δικαιολογίες που λέτε ότι οι επιθεωρητές έρχονται γιατί υπάρχουν καταγγελίες από κάποιους εχθρούς σας, σάς πληροφορώ ότι οι επιθεωρητές διαφθοράς  δεν ανταποκρίνονται σε ανώνυμες αόριστες καταγγελίες, αλλά ανταποκρίνονται μόνο και μόνο σε συγκριμένες καταγγελίες διαφθοράς.  Πολύ φοβάμαι κύριε δήμαρχε ότι ούτε καν έχετε συνειδητοποιήσει το κακό που κάνετε στην Κεφαλονιά αλλά και στον εαυτό σας, και πραγματικά απεύχομαι να έχετε την τύχη του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαγεωργόπουλου.
  • Η Κεφαλονιά μας, χρειάζεται δήμαρχο ικανό και με προσωπικότητα που να ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με το δήμο και να έχει όλα εκείνα τα εφόδια και τις γνώσεις που θα συμβάλλουν στην ώθηση τους δήμου να πάει μπροστά.


  Κύριε δήμαρχε, η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται για δήμαρχο  κανένα κουρασμένο παλικάρι και ούτε κανέναν μπακαλόγατο που θέλει και αυτός να αποκτήσει την αίγλη της δημαρχικής προβολής αδιαφορώντας αν το διαζύγιο της Κεφαλονιάς με την ανάπτυξη είναι οριστικό. 
  Μετά τιμής
  Ο Κεφαλονίτης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ο Κεφαλονίτης: "Θα στεναχωρηθούμε Δήμαρχε αν έχετε την τύχη του Παπαγεωργόπουλου"... Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top