• Latest News

  Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

  Θα στερείται σοβαρότητας ο Μιχαλάτος αν συνεργαστεί με τον Παρίση

  Τα σενάρια περί συνεργασίας των Αλέκου Παρίση και Θεόφιλου Μιχαλάτου την επόμενη μέρα του δήμου δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, πρωτίστως, λόγω των δημόσιων τοποθετήσεων του αντιδημάρχου, Διονύση Λυκούδη. Ο οποίος παρουσιάζεται υπέρμαχος μιας συνεργασίας προς το συμφέρον του νησιού.

  Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, από την άλλη κατηγορείται ότι σωπαίνει στην έντονη φημολογία, άρα σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

  Η αλήθεια είναι πάντως, ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασε τον περασμένο Ιούλιο έντονα, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι «στερούνται σοβαρότητας τα δημοσιεύματα που λένε ότι θα διεκδικήσουμε τον δήμο Κεφαλονιάς συνεργαζόμενοι με την παράταξη Παρίση». Ως εκ τούτου, δεν δύναται να απαντάει συνεχώς σ' ένα θέμα που θεωρείται ότι έχει τοποθετηθεί ακριβώς "τελεία και παύλα".

  Ακόμη και στην περίπτωση που ο Διονύσης Λυκούδης το επισημαίνει, θέλοντας να πλήξει την αξιοπιστία του Θεόφιλου Μιχαλάτου αλλά και να περάσει στην κοινωνία του νησιού ότι η νυν δημοτική αρχή θα συνεχίζει να "λύνει και να δένει".

  Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα υπάρχει συνεργασία, αν και στην πολιτική "ποτέ μη λες ποτέ"...

  Όταν ακούς όμως, από το στόμα του εν δυνάμει δημάρχου ότι "αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να φύγει" και ότι "πρέπει να ενωθούμε όλοι να φύγει αυτή η κάκιστη δημοτική αρχή", ε, δεν μπορείς να μην τα πιστέψεις.

  Σε αντίθετη περίπτωση ο Μιχαλάτος θα στερείται ο ίδιος σοβαρότητας και δεν θα διατηρήσει τη δυναμική που έχει.

  Η ανακοίνωση του Θεόφιλου Μιχαλάτου:

  Ο Θεόφιλος διαψεύδει κατηγορηματικά τα μυθεύματα περί συνεργασιών


  Σε αντίθεση με την αγωνία και την προσπάθεια όλων μας, τι θα γίνει τελικά με το σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς, κάποια τοπικά ΜΜΕ, ασχολούνται με την  υποτιθέμενη συμφωνία Θεόφιλου – Λυκούδη – Παρίση για μετεκλογική συνεργασία Διοίκησης του Δήμου Κεφαλονιάς.

  Ευγενικά θα αναρωτηθώ, τι σκοπούς εξυπηρετούν, γνωρίζοντας τη σχέση τους με πολιτικούς παράγοντες, ποιους θέλουν να βλάψουν πολιτικά και ποιους να βοηθήσουν.

  Είμαι όμως υποχρεωμένος να απαντήσω ξεκάθαρα τα αυτονόητα :

  Πέντε χρόνια συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη ενάντια στην καταστροφική , αλαζονική και αδιαφανή Δημοτική Αρχή Λυκούδη – Παρίση.

  Μάλιστα, σε όλους τους τόνους, έχουμε εκφράσει κατ’ επανάληψη ότι τη θεωρούμε τη χειρότερη όλων.

  Όλοι έχουν προσωπική άποψη για τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί, λεκτικές και απαξιωτικές στην προσπάθεια να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας στο Δήμο Κεφαλονιάς.

  Πολλές φορές μάλιστα , πέρασαν και σε προσωπικό επίπεδο προπηλακισμού.

  Θυμίζω δε, κατά τις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου, την επίθεση Λυκούδη εναντίον μου σε επαγγελματικό μάλιστα επίπεδο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

  Εμείς,  σε αυτές τις συνθήκες, επιλέξαμε να μείνουμε και να πολεμήσουμε, εκφράζοντας την ελπίδα και να μην εγκαταλείψουμε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως έκαναν άλλοι.

  Τώρα όμως είναι ανάγκη για συστράτευση και ένωση όλων των δυνάμεων ώστε να φέρουμε το νέο , με σεβασμό σε όλους τους προηγούμενους Αυτοδιοικητικούς .

  Μαζί, να δώσουμε τη μάχη, είτε σε ένα Δήμο, είτε σε τέσσερις, με στόχο να επανέλθει η κανονικότητα και να ξανά έρθουν στο προσκήνιο όλες οι υγιείς , Πολιτικές δυνάμεις του τόπου.  Με εκτίμηση,

  Θεόφιλος Μιχαλάτος

  Επικεφαλής Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Θα στερείται σοβαρότητας ο Μιχαλάτος αν συνεργαστεί με τον Παρίση Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top