• Latest News

  Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

  Αυτές είναι οι νέες Κεφαλονίτικες υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές...

  Νέες υποψηφιότητες έχουμε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Κεφαλονιά...
   Ο Γεράσιμος Βασιλάτος θα είναι υποψήφιος με τον Στέλιο Σπαθή. Όπως αναφέρει "σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου με τον Στέλιο Σπαθή και τη δυνατή ομάδα του στο συνδυασμό “Ανοιχτοί ορίζοντες”… Δεν έχω πολιτική εμπειρία, εκτός της θητείας μου (3 διετίες!!!) ως πρόεδρος του συλλόγου Γονέων Γυμνασίου-Λυκείου Μεσοβουνίων. Είμαι άνθρωπος της εργασίας και όχι επαγγελματίας πολιτικός, που όμως νοιάζομαι για αυτόν τον αγαπημένο τόπο την Έρισσο!!!
  Αντί λοιπόν να ασκώ κριτική από τον καναπέ μου και να διαμαρτύρομαι στο καφενείο για τα 9 χρόνια αδιαφορίας και εγκατάλειψης της Ερίσσου από την μέχρι τώρα Τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος σύμβουλος και ζητώ την ψήφο σας γιατί νομίζω ότι είναι η ώρα να αλλάξουν πολλά στον τόπο που ζω και εργάζομαι τα τελευταία 20 χρόνια… Χρειάζεται πρόγραμμα, οργάνωση του δήμου, με –επιτέλους- νέα πρόσωπα για να σταματήσει το γνωστό «μια απ’ τα ίδια πάλι..», για να πετύχουμε όσο περισσότερα μπορούμε για μας, για τα παιδιά μας για την Έρυσσο, τη Πύλαρο την Σάμη. Γιατί.. μπορούμε!!!
  Μάκης του κουρέα (για τους παλιούς φίλους..Όμπραξ!)  Η φιλόλογος, Αλίκη Γαλιατσάτου, θα είναι υποψήφια με τον Παρίση: "Είναι εξαιρετικά τιμητική για μένα η πρόταση του δημάρχου, κύριου Αλέξανδρου Παρίση να συμμετάσχω με το συνδυασμό του, “Ισχυρή Κεφαλονιά”, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν και η ενασχόληση με τα κοινά απαιτεί κόπο και χρόνο θεωρώ απαραίτητη την ενεργοποίηση κάθε πολίτη στα θέματα της Πολιτείας στο μετρό των δυνάμεων, των γνώσεων και των δυνατοτήτων του καθενός, με σκοπό πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου και των ανθρώπων του. Με έμπρακτη απόδειξη την αγάπη του δημάρχου κύριου Παρίση για τον τόπο μας μέσα από το έργο της δημαρχίας του, αποφασίσα να θέσω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία του Δήμου μας".  Ο Γιώργος Κατσιβέλης ανακοίνωσε υποψηφιότητα στο Ληξούρι: "Φίλες και φίλοι συνδημότισσες και συνδημότες μου, από το 2011 που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά , βρίσκομαι αδιαλείπτως στην πρώτη γραμμή και κοντά στα προβλήματα της περιοχής μου αλλά και λόγω παράλληλων αρμοδιοτήτων όλης της Κεφαλονιάς.

  Στην αρχή ως απλός πολίτης , μη εκλεγμένος , σαν Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ και μετά τις εκλογές του 2014 στις οποίες με τιμήσατε με την ψήφο σας , σαν Δημοτικός Σύμβουλος.

  Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω δυο χρόνια στη θέση του Αντιδημάρχου Παλικής.

  Όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώ τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου προσηλωμένος σε απαράβατες αρχές και αξίες και είχα την ευκαιρία

  να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του Δήμου μας, το κοινό καλό.  Είχα όμως και την ευκαιρία , σε αρμονική συνεργασία με τους Υπηρεσιακούς Παράγοντες και τους συνεργάτες μου , να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας.  Σήμερα μετά την επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη και Ιστορική πρόκληση : πρέπει να αποδείξουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

  Ότι μπορούμε να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ…

  Ότι μπορούμε να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ…

  Ότι μπορούμε να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ…

  Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου στις εκλογές της 26ης ΜΑΪΟΥ 2019.  Στόχος μου η συσπείρωση όλων των δυνάμεων που θέλουν να προσφέρουν και να δημιουργήσουν για τον τόπο μας σε μια συνισταμένη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ» !!

  Η ομάδα των ανθρώπων που θα με στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια θα προέρχεται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Στόχος μου είναι να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να στελεχώσουμε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας.

  Ανθρώπους που θα ενώνουν και δεν θα διχάζουν, θα συνθέτουν και δεν θα διαλύουν, ανθρώπους που θέτουν ως προτεραιότητα τους το κοινό καλό έναντι του ατομικού συμφέροντος, που επιδιώκουν τη συνεργασία, τη συναίνεση, τη σύγκλιση , που θα προτάσσουν το ΕΜΕΙΣ από το ΕΓΩ.  Τέτοιοι άνθρωποι θα αποτελέσουν τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας, θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ», άνθρωποι που ζουν και ζυμώνονται μέσα στην τοπική κοινωνία και στα προβλήματά της , που τα αντιμετωπίζουν και δεν τα καταγράφουν απλώς με κριτική διάθεση.

  Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, χωρίς κομματικά στεγανά, ταμπέλες και έριδες θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Ληξουρίου, θα χαράξουμε μια πορεία με διαφάνεια, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, τόλμη, όρεξη, εντιμότητα και ήθος.

  Είμαστε ήδη έτοιμοι να ξεδιπλώσουμε και να σας αναλύσουμε στο επόμενο διάστημα το σχέδιό μας.. Ένα σχέδιο που φτιάχτηκε από τα βιώματά μας αλλά και τη δική σας γνώμη, από τις συζητήσεις μας, τις κοινές μας εμπειρίες, από ΕΣΑΣ. Ένα σχέδιο με σαφείς προδιαγραφές, συγκεκριμένα βήματα και φυσικά «εργαλεία» υλοποίησης .

  Είμαστε παράλληλα ανοιχτοί να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, να ΔΕΧΘΟΥΜΕ και να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ νέες ιδέες που θα οδηγήσουν στην από κοινού διαμόρφωση του νέου μοντέλου διοίκησης του δήμου ΜΑΣ.

  Ένα μοντέλο που εξ ορισμού απαιτεί συνεργασίες και συναινέσεις.

  Με αίσθημα ευθύνης σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και μέσα από διάλογο και πολιτικό πολιτισμό να αναλύσουμε τις θέσεις μας.


  Ο Διονύσιος Μαρούλης κατεβαίνει ανεξάρτητος Πρόεδρος στα Καμιναράτα: "ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του νέου Δήμου Ληξουρίου και συγκεκριμένα κατερχόμενος ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την Τοπική κοινότητα Καμιναρατων. Κατερχομαι στις Δημοτικές εκλογές με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα .ως καμινάρης και ενεργός πολίτης αυτού του χωριού ζήτω την ψήφο σας ώστε το μπαλκόνι της Κεφαλονιά να γίνει πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση από όλους".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αυτές είναι οι νέες Κεφαλονίτικες υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές... Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top