• Latest News

  Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

  Αυτοί ζητούν την ψήφο σας... (τα πρόσωπα και οι εκπλήξεις στις εκλογές...)

  Νέα πρόσωπα και εκπλήξεις θα δούμε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πολλοί είναι οι σύμβουλοι που θα ζητήσουν την ψήφο σας...


  Ο Νικόλας Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο στον δήμο Αργοστολίου. Ο σύμβουλος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, δύο τετραετίες και Εθελοντής Αιμοδότης, έχει τιμηθεί δύο φορές από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά του.  Ο Παναγής ο Κοκκόλης κατεβαίνει με τον Στέλιο Σπαθή: 
  Αγαπητοί δημοτες του νεοσύστατου δήμου Σαμης Ερισσου Πυλαρου, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχω στο συνδυασμό ανοιχτοί ορίζοντες με επικεφαλής τον ικανότατο Στέλιο Σπαθή του οποίου η εντιμότητα σε συνδυασμό με την αγάπη προς τον τόπο του , εξασφαλίζει και αποτελεί την τέλεια επιλογή δημάρχου στον νέο αυτό δήμο , έτσι δεσμεύομαι να συνδράμω έμπρακτα στη νίκη αυτής της παράταξης και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση των προσδοκιών  των συνδημοτών μου χωρίς να περιμένω κάποιο προσωπικό όφελος η αντάλλαγμα πράγμα που έχω τηρήσει στην έως τώρα πορεία μου, είμαστε πολλοί λίγοι αυτοί που προσφέραμε στο νησί μας χωρίς να χρεώσουμε τους συμπολίτες μας ούτε ένα σεντ!

  Εάν με κρίνετε να επανεκλεγώ θα δόσω ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα καθημερινότητας εκεί ακριβώς που υστερούσαμε σαν Δήμος Κεφαλλονίας και υπόσχομαι να επανδρώσουμε και να στελεχώσουμε το κάθε αρμόδιο όργανο και την κάθε υπηρεσία με τους κατάλληλους και εξειδικευμένους ανθρώπους ,ώστε όλοι οι πολιτες να έχουμε σωστή και δίκαιη εξυπηρέτηση χωρίς να παρακαλάμε για τα αυτονόητα , μετά τις εκλογές ασχέτως  εάν θα έχω εκλεγεί η όχι θα παραμείνω στην διάθεση του Στέλιου ώστε να τον βοηθησω σε ότι χρειαστεί να ολοκληρώσει το έργο και όραμα του , να αναδείξει τον δήμο μας στον καλύτερο δήμο του Ιονίου !!ετσι λοιπόν σας καλώ να κάνετε το σωστότερο και να εμπιστευτείτε τον Στέλιο Σπαθή γιατί είναι Καιρός να προχωρήσουμε παραπέρα !


  Υποψήφιος με τον Γιώργο Κατσιβέλη ο Χρήστος Κονταρίνης: 
  Η επανασύσταση του Δήμου Ληξουριου, δημιουργεί νέα δεδομένα και προοπτικές για τον τόπο μας. Έχοντας επιστρέψει πλέον μόνιμα στο Ληξούρι, και έχοντας περάσει μεγαλο μέρος της ζωής μου εδώ, θεωρώ αναγκαία τη συμμετοχή όλων, καθενός με το δικό του τρόπο, για να φέρουμε αλλαγές στον τόπο μας. Προσωπικά, μεσα από την ενασχόληση μου με τον τουρισμό, προσπαθώ να αναδείξω το Ληξούρι και όλα όσα εχει να προσφέρει. Θέλοντας να συνδράμω όσο μπορώ στην νέα εποχή του Δήμου μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές, στο πλευρό του κ Κατσιβέλη Γιώργου με τον Συνδυασμο «Δυναμη αξιοπιστιας και προοδου» Το Ληξούρι είναι ένας υπέρχοχος τόπος, και με όρεξη και δουλειά μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε πολλά!

  Ζητώ, λοιπόν τη στήριξη σας, ώστε να έχω την ευκαιρία να προσφέρω και εγω όσα μπορώ για το Ληξούρι!

  Με τον Αραβαντινό ο Πρεντανος: 

  Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η ύπαρξη ομάδας με δημοκρατικό και συνεργατικό τρόπο λειτουργίας αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Μια ομάδα, που ο ηγέτης δεν θα έχει το αλάθητο αλλά θα δημιουργεί το κλίμα ώστε όλες οι απόψεις να εκφράζονται και να αξιολογούνται με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο και ευημερία της κοινωνίας. Μια ομάδα, που το εμείς θα υπερτερεί του εγώ. Μια τέτοια ομάδα, είναι και αυτή του συνδυασμού ΛΗΞΟΥΡΙ – ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ -ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Διονύση Αραβαντινό όπου έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

  Αλλά και ο Βαγγέλης Κοσμάτος με τον Διονύση Αραβαντινό:

  Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να κατεβώ στις επόμενες εκλογές με τον Διονύση Αραβαντινό και τον συνδυασμό ΛΗΞΟΥΡΙ – ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ -ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

  Ο λόγος;
  Ο λόγος είναι ότι πρέπει να μπουν νέα και έντιμα μυαλά με ιδέες. Γιατί σαν νέος όποτε πάω να εκφράσω μια σκέψη μου ή θα μου πουν ότι δεν έχω μαγαζί ή ότι δεν μου πέφτει λόγος.

  Πλέον θέλω να έχω μια άποψη…

  Και άποψη που δεν θα σκεφτώ τον χώρο μου αλλά τον τόπο μου. Για αυτό λοιπόν ζητάω την στήριξη σας!

  Για το Ληξούρι μας το καμάρι μας!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αυτοί ζητούν την ψήφο σας... (τα πρόσωπα και οι εκπλήξεις στις εκλογές...) Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top