• Latest News

  Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

  "Καταπέλτης" ο Σταύρος Σπαθής κατά Παρίση - Πήρε την κάτω βόλτα

  Οι επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής αρχής στο νεοσύστατο Δήμο Αργοστολίου, είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα κρίνουν την πορεία του Δήμου προς τον εκσυγχρονισμό σε όλα τα επίπεδα διοίκησης.
  Η απερχόμενη δημοτική αρχή, αφενός περιοριζόμενη σε έργα βιτρίνας και της τελευταίας στιγμής μόνο στην τοπική κοινότητα Αργοστολίου υποβάθμισε την περιφέρεια, αφετέρου δεν κατόρθωσε να συντάξει ούτε μία ώριμη μελέτη για μελλοντικά έργα.

  Η Κοινωνική πολιτική, τα περιβαλλοντικά ζητήματα, η καθημερινότητα του πολίτη, το κυκλοφοριακό, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη, σχεδόν 10 χρόνια τώρα υπό τη δημαρχία Παρίση πήραν την κάτω βόλτα με αποτελέσματα ορατά σε όλους τους κατοίκους της Κεφαλονιάς και προβλήματα κλιμακούμενα. Η δε εμμονή τους σε απευθείας αναθέσεις στα δικά τους παιδιά και οι λοιπές «εξυπηρετήσεις», οδήγησαν την τοπική κοινωνία σε διχασμό και ανέδειξαν τον αλαζονικό τους χαρακτήρα.

  Με τα παραπάνω δεδομένα, και έχοντας συμμετοχή στα κοινά από το 2008 πρώτα με τον εμπορικό σύλλογο ΚΡΑΝΗ και αργότερα ως στέλεχος και μετέπειτα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου «Δημοτική Συμπολιτεία», έχοντας την πεποίθηση ότι ο νέος Δήμος χρειάζεται ανθρώπους που η ενασχόλησή τους με τα κοινά απέδειξε ότι μπορούν να ενώσουν και να παράξουν αποτέλεσμα. Κατέδειξε ότι διαθέτουν κοινωνική ενσυναίσθηση και ισχυρή κοινωνική βούληση.

  Η νέα δομή του δημοτικού συμβουλίου θα απαιτήσει συνεργασίες και όχι συναλλαγές, θα ζητήσει ομοψυχία και όχι διχασμό, θα υποχρεώσει σε ωφέλιμες προτάσεις και όχι σε εξυπηρετήσεις, θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει τον νέο Δήμο στην πρόοδο και τον εξευρωπαϊσμό με τεχνοκρατικές αντιλήψεις και όχι με παλαιοκομματικές πρακτικές και είναι επιτακτική ανάγκη να αποτελείται από πολίτες με εμπειρία, όραμα, ηθικό ανάστημα και ικανότητα.

  Πιστεύοντας σε ένα αγώνα με ήθος μακρυά από τη λασπολογία και τις ύβρεις, όπως άλλωστε πράξαμε στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ενθαρρύνοντας τους επιστήμονες και τους επαγγελματίες, καθώς και τα νέα παιδιά να συνδιαμορφώσουν τις προτάσεις μας και τις πολιτικές μας, όλοι μαζί την επόμενη μέρα, χωρίς νικητές και ηττημένους, με Δήμαρχο τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, να δημιουργήσουμε την Κεφαλονιά που αξίζει σε μας και την Ιστορία της.

  Σταύρος Σπαθής, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου  H Ντίνα Τσιγγούνη κατεβαίνει με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο. 
  Φίλες και φίλοι, με ευθύνη απέναντι στον τόπο όπου ζω, αγαπώ και δραστηριοποιείται η οικογένειά μου, αποδέχθηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου , επικεφαλή της παράταξης «Δημοτική Συμπολιτεία» και θα είμαι υποψήφια σύμβουλος στην ΤΚ Πόρου – Δημοτική ενότητα Ελειού – Πρόνων .
  Τόσο εγώ όσο και η παράταξή μας, πιστεύουμε ότι οι ανάγκες των καιρών, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και τα τοπικά προβλήματα, απαιτούν ανθρώπους με όραμα, καινοτόμες ιδέες και αγάπη για τον τόπο. Όλοι μαζί , μπορούμε να εργαστούμε συλλογικά, με όραμα και αποφασιστικότητα για να σταματήσει η φθίνουσα πορεία των χωριών μας, να πάει η Τοπική Κοινότητα Πόρου, ένα βήμα πιο μπροστά. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο Αργοστολίου, Λειβαθούς, Ελειού-Πρόννων, Ομαλών. Η ψήφος θα είναι τιμή για εμένα και την «Δημοτική Συμπολιτεία» .

  O Θεοφιλατος Βαγγέλης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Διονύση Αραβαντινό.
  Αποτελεί εγγύηση μιας αξιόπιστης αρχής στη νέα προσπάθεια εκκίνησης του νέου δήμου Ληξουρίου.. Έμπειρος και θαρραλέος αυτοδιοικητικός, δε δίστασε να πετάξει το «ράσο» της αντιδημαρχίας στην απερχόμενη δημοτική αρχής Παρίση και των εδώ διαδόχων της, όταν άρχισε να διαβλέπει πριν από όλους την αδιαφορία τους για την περιοχή… Όραμα του, η οικονομική και όλη η συνεπακόλουθη πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής…. Για το ζην και το ευ ζην του τόπου..
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: "Καταπέλτης" ο Σταύρος Σπαθής κατά Παρίση - Πήρε την κάτω βόλτα Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top