• Latest News

  Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

  Νέα πρόσωπα κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές

  Νέα πρόσωπα κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές...


  Η Άννα Ζαπάντη θα κατέβει με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.
  Πρώην Πρόεδρος και Υπεύθυνη ΚΑΠΗ Δήμου Κεφαλονιάς.Ενεργή και ευαισθητοποιημένη πολίτης γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της κοινωνίας , των συνανθρώπων και του τόπου μας και έχοντας την πεποίθηση και την διάθεση να συμβάλλω θετικά – εποικοδομητικά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων με εντιμότητα – ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
  Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό Δημοτική Συμπολιτεία του υποψηφίου Δημάρχου Θεοφίλου Μιχαλατου κατανοώντας και ενισχύοντας το όραμα για καλύτερο μέλλον του Δήμου μας.


  Ο Γρηγόρης Κούμπουλης κατεβαίνει με τον Βασίλη Ρουχωτά.
  Έχει πλέον συμπληρωθεί το παζλ των Δημοτικών Εκλογών στην πόλη μας. Βλέποντας λοιπόν το γενικό πλάνο θα προσπαθήσω από την μεριά μου χωρίς να γίνω κουραστικός και χωρίς πολλες αναλύσεις να δούμε μαζί τι ξημερώνει για το Ληξούρι αύριο. Κατ αρχάς να πω οτι σέβομαι και τους 4 υποψηφίους απλώς υπάρχει ενα μεγάλο αλλα. Βλέπω από την μια μεριά ( Υποψηφ. Ρουχωτάς) προτάσεις, μελέτες, τεχνογνωσία και συγκεκριμένο πλάνο. Ενώ απέναντι βλέπω οράματα, υποσχέσεις και πολύχρωμα συννεφάκια. Βλέπω πως θα ήταν το Ληξούρι εάν είχε δοθεί χρόνια πριν στον κύριο Ρουχωτά μια δεύτερη ευκαιρία. Απέναντι βλέπω τους ίδιους ανθρώπους (σχεδόν) που πήραν την σκυτάλη και οδήγησαν το Ληξούρι στην σημερινή απαξίωση. Θέλω λοιπόν ο καθένας μας πριν περάσει το παραβάν ώστε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα να σκεφτεί αυτό. Όταν ψηφίζει δεν βγάζει απλώς μια υποχρέωση σε κάποιον υποψήφιο που τον έχει βοηθήσει με τον Α ή Β τρόπο αλλά υπονομεύει το μέλλον το δικό του και των παιδιών του. Απλά πράγματα.

  Η Αγγελική Ευαγγελάτου από τα Μονοπωλάτα θα κατέβει με τον Κατσιβελη. 
  Όταν μου έγινε η πρόταση να αγωνιστώ στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ληξουρίου Γιώργου Κατσιβέλη, την δέχτηκα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Είδα στο πρόσωπο του Γιώργου έναν άνθρωπο έντιμο, αξιόπιστο, με όραμα, γνώσεις και μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας. Έχει βελτιώσει κατά πολύ τις συνθήκες καθημερινότητας μας τα 2,5 χρόνια Αντιδημαρχίας του.

  Καθαρισμός του ποταμιού τακτικά, καθαριότητα σε κέντρο και γειτονιές της πόλης μας καθημερινά, συνεργασία με Περιφέρεια και Προέδρους Κοινοτήτων παρά τις διαφορετικές κομματικές ταυτότητες, πολιτιστική ζωή του τόπου με δημιουργία και λειτουργία Θεατρικής ομάδας, Χορωδιών, στήριξη σε Αθλητικά Σωματεία. Αυτά και άλλα τόσα στοιχεία δεν μπορώ να τα παραβλέψω. Εμπιστεύομαι τον Γιώργο και τάσσομαι στο πλευρό του για να δώσουμε επιτέλους στην πόλη μας την λάμψη, την ανάπτυξη και την πρόοδο που της λείπει.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Νέα πρόσωπα κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top