• Latest News

  Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

  Νέα πρόσωπα στις δημοτικές εκλογές

  Νέα πρόσωπα κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές στην Κεφαλονιά.

  O Γεράσιμος Σιμωτάς κατεβαίνει με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

  Έχω την τιμή και την χαρά να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος, στο συνδυασμό της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», του υποψηφίου Δημάρχου Αργοστολίου, φίλου και αδερφού κυρίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

  Για όσους δεν με γνωρίζουν είμαι 35 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον όμορφο Πόρο της Κεφαλονιάς. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, απέκτησα δίπλωμα Οικονομολόγου – Α’ Λογιστή και εργάστηκα στην Αθήνα σε τρείς εταιρείες, η αγάπη μου για τον τόπο μου ήταν τέτοια όπου το 2012 αποφάσισα να επιστρέψω στην Κεφαλονιά όπου και εργάστηκα ως λογιστής επί έξι συναπτά έτη. Από πέρυσι τον Αύγουστο δραστηριοποιούμε και στον χώρο της εστίασης με την ταβέρνα «Ο ΜΑΚΗΣ» στα Ομαλά. Επίσης από τον Δεκέμβριο του 2017 αποτελώ μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου και κατέχω την θέση του υπευθύνου Γ.Ε.ΜΗ.

  Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά. Πήρα μέρος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, το ίδιο κάνω και τώρα πολύ απλά γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και ούτε έχω σκοπό να γίνω, αλλά γιατί η δική μου οπτική ξεκινά από το ότι για να απολαύσεις πρέπει να εργαστείς και η εργασία δεν είναι τίποτα άλλο από προσφορά, στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου, στους συνεργάτες σου, στο κοινωνικό σύνολο. Τίποτα στην ζωή μας δεν μας προσφέρεται απλόχερα και για να επιτύχεις πρέπει να μοχθήσεις.

  Βλέπω την Κεφαλονιά του σήμερα και ειδικά την περιοχή μου τον Πόρο, την Σκάλα, τον Κατελειό, την Αγία Ειρήνη, τον Άγιο Νικόλαο, το Μαρκόπουλο, την Πάστρα και όλα τα γύρω χωριά, όλα τους μέρη πανέμορφα, ευλογημένα με σπάνια φυσική ομορφιά και με πολλές δυνατότητες, που όσο περνούν τα χρόνια αντί να εξελίσσονται, αντί να πληθαίνουν, αντί να ευημερούν φορτώνονται όλο και περισσότερα προβλήματα, προβλήματα καθημερινότητας, προβλήματα ομαλής λειτουργίας και στερούνται έργων ζωτικής σημασίας (σύντομα θα αναφερθώ και σε αυτά).

  Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ και να αναλάβω την ευθύνη να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την περιοχή μας, με ό,τι μέσο διαθέτω, πολιτικό και κοινωνικό. Nα απορροφήσουμε όλα τα κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούμε, ώστε τα οράματα να γίνουν πράξεις και ο τόπος μας να εναρμονιστεί στις ανάγκες και απαιτήσεις της νέας εποχής, πάντα με γνώμονα το δημόσιο καλό.

  Θεωρώ, όπως και οι περισσότεροι πολίτες της περιοχής, ότι η Δημοτική Αρχή του απερχόμενου Δημάρχου απέτυχε παταγωδώς. Πρώτον γιατί δεν μπόρεσε, αλλά κυρίως γιατί υπήρχε ένας Δήμαρχος βιτρίνα, πάντοτε κουστουμαρισμένος αλλά σε όλα τα άλλα λίγος και κενός, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς μελέτες, χωρίς καμία ουσία. Αντιθέτως, πιστεύω ότι οι περιοχές μας από τα Ομαλά μέχρι την Λειβαθώ και από το Αργοστόλι μέχρι τον Πόρο χρειάζονται έναν Δήμαρχο ΆΞΙΟ, ΙΚΑΝΟ, ΕΜΠΕΙΡΟ, ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ, ΝΕΟ και ΟΡΕΞΑΤΟ γι’αυτό που κάνει. Όλα τα παραπάνω συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του αυριανού μας Δημάρχου κυρίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

  Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είμαστε μια δημοτική κίνηση που σαν σκοπό έχει να καταγράψει εκλογικά ποσοστά και να ασκήσει στείρα πολιτική με πολιτικαντισμούς του παρελθόντος. Είμαστε η Δημοτική Κίνηση που με σύμμαχο εσάς, θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ στον αγαπημένο μας τόπο.


  Σε αυτή την προσπάθεια ζητάω τη στήριξή σας, να μου δώσετε την ευκαιρία να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις και όλοι μαζί να κάνουμε την περιοχή μας πρωταγωνίστρια και όχι παρατηρητή στις εξελίξεις.

  Το μέλλον το χτίζουμε εμείς ΟΙ ΝΕΟΙ και μας ανήκει.»

  Με εκτίμηση σε όσους απευθύνομαι,
  Με φιλότιμο σε όσα υπόσχομαι και
  Με πολλή αγάπη για τον τόπο μου,
  O Γιώργος Χωραίτης κατεβαίνει με τον Βασίλη Ρουχωτά.
  Σε αυτό το υπέροχο Νησί, στη μέση του Ιονίου, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, και πολλές ομορφιές, επέλεξα, πριν από τρεις δεκαετίες περίπου, να εγκαταστήσω την οικογένειά μου και να υπηρετήσω, την κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον, από θέσεις ευθύνης της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε αυτή μου την απόφαση συνέβαλαν και οι δεσμοί αίματος και αγχιστείας που με ενώνουν με την Κεφαλονιά.
  Αποστρατευθείς πλέον, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα και την τιμή που μου έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, του επανασυστηνόμενου Δήμου Ληξουρίου, Βασίλης Ρουχωτάς, καθώς μας ενώνουν κοινοί προβληματισμοί, οράματα και στόχοι για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας.
  Με την πίστη ότι έχω την εμπειρία και την θέληση να βοηθήσω τον μοναδικό τούτο τόπο που ζω, αποφάσισα να συστρατευτώ, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, στο συνδυασμό « Πάλλη – Ληξούρι – Νέα Αρχή».
  Απευθυνόμενος σε σας τους συνδημότες μου, ζητώ, την εμπιστοσύνη σας και την στήριξη σας, για να δημιουργήσουμε μαζί, το αύριο που ονειρευόμαστε, μαζί να επανασυστήσουμε τον Δήμο μας, και να κατασκευάσουμε τα έργα ανάπτυξης και θωράκισης του, με την υπόσχεση να συμβάλω και εγώ με την διοικητική μου εμπειρία στην βελτίωση του, βάζοντας έστω ένα λιθαράκι για τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο του.
  Στόχος μου είναι, μαζί να εργασθούμε, με πάθος επιμονή και όρεξη για τον ρημαγμένο, από τους σεισμούς και την εγκατάλειψη, της απερχόμενης δημοτικής Αρχής, τούτο τόπο, με αγάπη στους συμπολίτες μας και την νέα γενιά, με εντιμότητα, διαφάνεια και εργατικότητα.
  Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι, σε όλες και όλους τους συνδημότες μου να αποφασίσουν με σύνεση και αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μας και τις επερχόμενες γενεές, αφού πρώτα ακούσουν, όλες τις προτάσεις των υποψηφίων και στους συνυποψήφιους μου εύχομαι καλό αγώνα, χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις για το καλό του Δήμου και των δημοτών μας σε μια δύσκολη εποχή.


  O Χρηστος Βολτερας στο ψηφοδέλτιο του Γιωργου Κατσιβελη.

  Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στο Δήμο Ληξουρίου με το Γιώργο Κατσιβέλη τον οποίο εκτιμώ για το ήθος του και το όραμα του.

  Τον ευχαριστώ θερμά για τη πρόταση που μου έκανε να συμμετέχω στην ομάδα του “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”.

  Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή η ομάδα να πετύχει τους στόχους της για μια Παλική που αξίζει σε όλους μας και κυρίως στα παιδιά μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Νέα πρόσωπα στις δημοτικές εκλογές Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top