• Latest News

  Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

  Ποιοι κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές στην Κεφαλονιά

  Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή προσώπων και στελεχών στα ψηφοδέλτια ενόψει των δημοτικών εκλογών.


  Ο Ευάγγελος Κεκάτος κατεβαίνει με τον Αλέξανδρο Παρίση.
  Με τη βεβαιότητα  ότι ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης είναι ο πιο «αποτελεσματικός» Δήμαρχος  από το 1974 και εντεύθεν για το Νησί μας, με ιδιαίτερη τιμή θα συμμετάσχω, ως Υποψήφιος του, στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία.

  Με τη σιγουριά ότι ο κ.Παρίσης είναι μια χαρισματική προσωπικότητα, ο οποίος υπηρετεί τα κοινά με αφοσίωση  και εργατικότητα, χωρίς «κλίκες», χωρίς διαχωρισμούς Συνεργατών ή Πολιτών, με όραμα, με συνέπεια , με ικανότητες και κυρίως ορατή αποτελεσματικότητα, που διαθέτει την ενέργεια της εμπειρίας και της γνώσης στην υπηρεσία του Νέου Δήμου Αργοστολίου, θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου  τη  συμμετοχή στις Εκλογές δίπλα του.

  Με μία «ισχυρή» ομάδα συν-υποψηφίων, δοκιμασμένων στις δημιουργικές προκλήσεις του ενιαίου Δήμου, που είμαστε αφιερωμένοι με «ψυχή & σώμα» στην Κεφαλονιά μας, σκοπό έχουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του νέου Μητροπολιτικού Δήμου Αργοστολίου, που θα λειτουργεί σε απόλυτη συνεργασία με τους άλλους δύο νέους Δήμους και πάντα θα βλέπει και θα αντιμετωπίζει όλο το Νησί μας ως μία ενιαία Οικογένεια, που εργάζεται με στόχο όλα τα Μέλη της να είναι επιτυχημένα.

  Με τις έμπρακτες εγγυήσεις του έργου που έχει ήδη παραχθεί, διαμορφώνοντας ένα Νέο Αργοστόλι, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο, με τη νέα Κεντρική  Πλατεία που «βλέπει στο μέλλον»,  με ιδανική ανάπτυξη όλου του παραλιακού μετώπου, του χώρου υποδοχής των Κρουαζιεροπλοίων, φιλικά σχεδιασμένου  προς τον κάτοικο, τον επισκέπτη και τον συνάνθρωπο με ειδικές ανάγκες, ανοίγεις πλέον τη βρύση σου και πίνεις ένα ποτήρι κρυστάλλινο νερό στην «ποιοτική ανάπτυξη» της Πρωτεύουσας του Νησιού μας.

  Με την περαιτέρω αξιοποίηση των Δημοτικών Ενοτήτων της μοναδικής σε ομορφιά και Ναυτοσύνη  ευεργετομάνας  Λειβαθούς και του ιστορικού, πλημμυρισμένου από φυσικές ομορφιές  Ελειού – Πρόνων, δημιουργείται ένας αναπτυξιακός πυρήνας για όλη την Κεφαλονιά, που με επίκεντρο τον Πολιτισμό του Τουρισμού και τις εναλλακτικές μορφές του, τον Αρχαιολογικό πλούτο, τους Εκκλησιαστικούς θησαυρούς, τους παραδοσιακούς Οικισμούς, τον πρωτογενή τομέα και κυρίως τον Άνθρωπο, υπηρετούμε με ευαισθησία και ευγένεια το Νησί που αγαπάμε.

  Ευχαριστώ θερμά τον κ.Παρίση  που με τιμά με την πρόσκλησή του και ελπίζω να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου πρωτίστως σε αυτόν και δευτερευόντως σε εμένα.


  Ο Γιάννης Κόκκαλης κατεβαίνει με τον Στέλιο Σπαθή
  Αγαπητοί μου συνδημότες
  Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες», με υποψήφιο Δήμαρχο το Στέλιο Σπαθή, ξεπερνά τις κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
  Προσωπικός μου στόχος είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του Δήμου Σάμης καθώς και η βελτίωση της ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου που έχει υποβαθμιστεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια. Κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.


  Ο Κώστας Άννινος-Χωραφάς (Κόντες) κατεβαίνει με τον Στέλιο Σπαθή

  Στους «Νέους Ορίζοντες» μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο όραμα: Θέλουμε να δούμε την Έρισσο, την Πύλαρο και τη Σάμη να συνυπάρχουν αρμονικά, να συνεργάζονται δημιουργικά και να συνταυτίζονται με γνώμονα το κοινό καλό ενός Δήμου που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, θα διευκολύνει την καθημερινότητα και θα οικοδομεί το αύριο που μας αξίζει.


  Η φωνή και η συμμετοχή της νέας γενιάς έχει μεγάλη αξία!
  Ψηφίζουμε ανθρώπους με όραμα και διάθεση για δουλειά. Ανθρώπους ικανούς να διοικήσουν και άξιους να προσφέρουν! Προχωράμε δυναμικά με Στέλιο Σπαθή.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ποιοι κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές στην Κεφαλονιά Rating: 5 Reviewed By: kefaloniatimes
  Scroll to Top